Mina bebbar e sådda!

Nu är prydnadspumpan sådd! Av någon anledning tror inte mamma att de kommer att överleva, men jag ska visa henne!

För övrigt har jag råkat se till att vi inte kommer in på internet på vår dator. Det var ju klantigt...

Jobbiga buffrande videor

Jobbiga buffrande videor.... bara jag som stör mig på såna?
Nej, trodde väl inte det...

Under tiden jag låter videon ladda kan jag ju ge er ett boktips eller nåt.
Oki, läs Krigarhjärta den är jättebra. Det är första boken i en trilogi av Henrik Larsson (tror jag att han heter, ska inte säga säkert)
Ett annat hett tips är Hush Hush av Becca Fitzpatrick (stavas hur?) den heter Fallen Ängel på svenska.
Och när vi ändå är igång och ger boktips (ja jag sa "vi" och ja vi har blivit schitsofren(stavning? (parentes i parentes i parentes...))) läs Chronicles of Nick! Den första boken heter Infinity. De finns bara på engelska och andra boken har inte kommit ut än.

Nu har min video laddat lite så nu ska ni slippa mina boktips!

Dumdidumdum

Det fina med den här bloggen är att ingen läser den, så det är okej för mig att skriva helt ointressanta inlägg om ingenting! för det är ju ändå ingen som läser! Utom Johanna, men har hon stått ut med mig i 17 år kan hon stå  ut med några tråkiga inlägg...

Detta tråkiga inlägg handlar om att jag nu ska titta på how i met your mother. Och att jag fortfarande skriver väldigt segt på datorn... Och att jag inte har planterat min prydnadspumpa än... och att jag längtar efter att åka till the studio. Det är typ en månad kvar, men det hindrar mig inte från att längta!

Prydnadspumpa!

Maria har blivit jätteintresserad av växter och det smittar! Jag ska så prydnadspumpa idag och jag har beställt solrosor, liljor och pepparmynta.

Jag känner mig lite som Woof " Jag grooor saker". =D

Jag hoppas att det blir något av det som jag gror.

suck...

Jag undrar vad som är värst, stanna hemma med snickare och jobbiga släktingar huserande i köket eller tvingas iväg till Malmköping i 4 timmar... bara för att gå till banken. jag har inte ens någon som kan hålla mig sällskap och vad ska jag göra i FYRA TIMMAR?! Jag är säkert klar på banken efter mindre än en timma och då har jag tre till att slösa bort. Har jag tur slipper jag iallafall jobbiga människor från skolan. Jag kanske kan ta bussen till Eskilstuna och vandra runt där istället... hm.... vi får se

Bildbomb

Som utlovat, här kommer bilder på mig i mitt nya smink!

         

Förändringar

Oki, nu är min sagoblogg borta för alltid. Det gick inte så bra att skriva sagor här eftersom inläggen lätt blev för långa. Jag bestämde mig för att bara behålla min dagboksblogg, men eftersom pingvinflickanbloggen var min första så ville jag inte göra mig av med den. Därför blev det pingvindagbok.blogg.se som fick försvinna och jag fortsätter den bloggen här istället.
Jag hoppas fortfarande innerligt på en fin design från Jojjo (tindrar med ögonen och ser bedjande ut) jag ska ta upp det med henne när hon kommer tillbaka från värmen (jag kommer inte ihåg var hon är, så hennes ort har blivit omdöpt till "värmen"). Den dumma ungen har 27 gradigt medan vi har snö! Neeej dååå, jag är inte avunsjuk aaaalls =D
Nu ska jag försöka rätta till lite saker på bloggen och sen ska jag gå och ta kort på mitt nya smink och lägga upp som jag har lovat.

RSS 2.0