en vecka kvar och jag spricker snart!

Oki, för er som på något sätt möjligtvis kan ha missat det: jag är ett STORT DC comics fan och enligt mig är den bästa tv-serien från DC comics Young Justice. Den har allt jag önskar: den är snyggt animerad, den är rolig och intressant, den innehåller de mest underbara karaktärer man kan hitta, den riktar sig mot tonåringar och inte barn så den är inte så mesig och Dick Grayson är med! Och Dick Grayson delen är ett enormt plus när det gäller DC-comics! Nu har Young Justice ett uppehåll, men om exakt en vecka kommer en samlingsvolym från en serietidning som är baserad på tv-serien ut! Serietidningen utspelar sig mellan tv-avsnitten så man får följa saker som händer i tv-serien från andra vinklar och man får förklaringar till vissa saker och så. Det är inte nödvändigt att läsa serien för att förstå tv-serien, men vaddå, vem skulle missa chansen att få se ännu mer av Dick?! Inte jag iallafall. Så nu sitter jag i spändförväntan och bara väntar på att den 17 ska komma och boken ges ut. 
Så längé roar jag mig med How I met your mother. Det e trevligt det med =) 

kortaste vistelsen någonsin

Igår åkte jag till flen för att hälsa på lite på arbetsförmedlingen nu när min praktik är över. Där var jag klar på ca tre minuter! Och bussen hem gick inte förren om en timma! Och alla ni som har varit i flen vet att det inte finns så himla mycket att göra där så jag gick in i en bokhandel ett tag. Där hittade jag Mörkersikt som jag oxå köpte.

Mörkersikt är en samling med omskrivna sagor. Skräckversioner av sagor. Jag har bara läst den första sagan och den läste jag innan jag somnade. Det gör jag INTE om! sagan handlade om en leksakshandlare som köpte ett stort fint dockskåp. Dockorna i dockskåpet bytte ständigt plats utan att någon hade rört dem. De befann sig gärna i lite chokerande eller motbjudande aktioner, till exempel frun som hade sex med butlern medan tre barn stod gömda i rummet och tittade på. Sen börjar personerna i boken höra saker, dörrar som slår igen, barn som skrattar. Sen försvinner en man och hans huvud hittas i dockformat, avskuret och upplagt på ett silverfat som butlern höll i!
Jag är oerhört glad över att de enda dockskåpsgrejerna jag har är söta små djur som knappast kan skrämma mig!
Nästa saga läser jag inte på kvällen!

Beethoven, Bach och jag

Så, jag har gått och börjat lyssna på klassisk musik. Det är riktigt trevligt faktiskt och går bra ihop med min fashination med 1800-tals england på nåt sätt.

Just nu är man mellan praktikplatser, vet inte riktigt vad man ska göra och sitter dessutom hemma i min ensamhet och har tråkigt =(
Jag ska försöka tona ner klagandet till ett minimum, det är ju trots allt så att jag spendera dagarna med att klaga på min brist på egen lägenhet!

Nyår var trevligt men händelselöst, Jojjos födelsedag var trevlig och mindre händelselös (oerhört god mat, trevligt sällskap och ett tillfälle att göra sig fin, vad mer kan man begära?!)

Det vi ser fram emot nu är en trevlig tjejkväll i Jojjos lägenhet =D

RSS 2.0