Inga fel

Jodå, jag har haft en trevlig jul med god mat, roliga julklappar och mys med familjen. Jag tänker inte tråka ut er med alla detaljer men en kort resumé kan ni väl få.
Den 23 var det städdag plus att jag och Maria var uppe med julklappar till Jojjo. Jag fick en underbar kopp med Arielmotiv och av mig fick Jojjo en Gryffindorhalsduk. Det roligaste den dagen var Jojjos reaktion på sina julklappar, hon blev så glad! Arielkoppen var trevlig oxå =D Städandet däremot kan jag vara utan (inte för att jag, i ärlighetens namn, städade så mycket).

Sen var det julafton. Och det blev en lugn julafton hemma som alltid. I julklapp fick jag en mössa (hemmagjord av lillasyster), en nattlampa, en väckarklocka, världens tyngsta kokbok med pastarecept, presentkort på bio och en smörgåsgrill. Har jag glömt något? Som vanligt blev det lite för mycket mat och godis, man satt uppe lite för sent och dagen efter var man lite för trött. Men trevligt var det =D

På juldagen var det hem till pappa i Hälleforsnäs som gällde. Det var trevligt det oxå. Vi åt jättegod tårta och satt och pratade tills jag höll på att somna i soffan trots att klockan bara var fyra. det är trevligt att vara hos pappa eftersom jag inte ser honom så mycket längre, ibland kommer jag lixom på mig själv med att inte räkna honom till familjen längre =(

Och sen har vi idag. Sov lite för länge på morgonen, stör mig på att min mobil är knäpp och sitter vid datorn fast det egentligen inte är så värst kul.

Det där med mobilen är för övrigt en rätt kul grej: Förra helgen tappades min mobil i golvet. Det var typ på söndagen. På måndagen ringde inte mitt larm och jag upptäckte att högtalaren i telefonen var trasig =(
Jag blev rädd att jag inte längre skulle kunna ringa med den, men det gick finfint =)
Jag planerade att köpa en väckarklocka eftersom larmet inte fungerade längre (därav väckarklockan i julklapp)
I morse vaknade jag halv åtta av att larmet på mobilen gick! Nu fungerar allt ljud precis som det ska igen!

Det blev visst en lite längre utläggning än jag hade tänkt...

Nyklippt och redo för jul!

Igår klippte jag av mig halva håret och köpte de sista julklapparna. Idag har jag städat och tvättat och nu känner jag mig redo för jul. Inte mycket kvar att göra nu utom att vänta. Hoppas på att träffa Kexii och byta julklappar innan julafton, men det ska väl kunna ordnas. Till er andra önskar jag god jul!

The sky is falling!

Oki jag fick precis veta att Kexii har spenderat de närmaste dagarna i sällskap av säsong 2 i Digimon, vilket, knowing her, bara kan betyda en sak: världen har blivit galen! Jag väntar just nu på att stora meteorer ska falla från himlen och att det nu snötäckta gräset ska bli blått. Jo, och att valliknande aliens ska ta över jorden.
För egen del tror jag att jag ska undersöka utbudet av svenska sailor moon avsnitt på youtube.

Andra intressanta nyheter idag (och jag menar intressanta till den grad som är möjlig när man är hemma med IBS hela veckan) är att Anna inte visste vad narcissism var för något!

Jag var för övrigt precis tvungen att dubbelkolla om smset om digimon verkligen var från Kexii och det var det!
On that bombshell (Top Gear humor) avslutar jag dagens inlägg.

all shook up

Idag var jag på audition till kolhusteatern. Jag är förkyld så det gick lite sådär, jag höll dessutom på att dö av nervositet. Jag vill verkligen vara med i den här musikalen. Den utspelar sig under 50-talet och är proppfull med elvislåtar. Den har trevliga förvecklingar i stil med She's the man: Natalie är kär i Chad, men Chad lägger inte märke till henne så hon klär ut sig till kille för att bli hans vän, Chad är kär i nån annan tjej som är kär i Natalie utklädd till kille, Chad börjar få känslor för Natalie utklädd till kille och börjar tro att han är gay, borgmästaren är en riktig surkart som i princip har förbjudit kärlek, en polis följer borgmästaren som en liten hund för att han är kär i henne, borgmästarens son och en bartenders dotter är kära i varandra och tänker rymma ihop. Det verkar finnas många underbara roller som skulle vara roliga att spela, vi får hålla tummarna! 

RSS 2.0