audition

På lördag ska jag på audition i folkets hus i helleforsnäs. Det är kolhusteatern som ska sätta upp någon variant av en shakespear-pjäs. Jag tänkte köra stenovemonolog nr 2 (den om kärlek och fula mammor) vad tros om det?
Jag hoppas på en bra roll, håll tummarna för mig!

nytt från sjukstugan

Yuhup, mamma e sjuk, Maria e sjuk, varannan människa på jobbet e sjuk och jag jhar lyckats få maginfluensa precis när jag äntligen blivit frisk från förkylningen. Notera att jag egentligen inte orkar sitta här, fryser som en liten isbjörn och inte har ätit sen kl 6 imorse. låter väl bra, då kanske jag går ner några kilon...

positiva händelser är sorgligt inskränkta till Bleach och min nya trevliga bok med batman-serier från första början i kronologisk ordning. 30-tals batman ftw! Han har ingen batcave, batmobile, Alfred eller ens Gotham city... men Robin e med och det gillar vi! =D

Nu ska jag återgå till mitt sorgliga liv där man inte kan äta något och ingen vill kramas med mig =( 

Vita ränder

Jag har precis läst Kexiis blogg och eftersom hon tyckte att vit text på svart bakgrund var en bra idé så ser jag nu vita ränder. Lite kul faktiskt.

Annat mindre roligt är att kuratorn fortfarande inte svarar i telefonen och att Maria är nere för att hennes bok inte kom idag =(

Jag har fått henne att kolla på Dr Horrible och det uppskattade hon =)

Vad som gäller nu är att fortsätta titta på Bleach och försöka inbilla mig att Ante inte kommer klaga på min frånvaro från jobbet (han har ju faktiskt inte med det att göra).

Sen fick jag (för hundrade gången) reda på saker som vi ska göra i helgen som jag inte hade en aning om. Är det så svårt att prata om såna saker under middan eller nåt när jag är nere?

Anyway... Kexii imorn, om jag inte har fel, tills dess ska jag peppa lite med roliga animeer och sånt.
ha de gött hej! =D

Livet leker...

...inte...
Jag orkar inte gå in på vad som har hänt här så om någon är intresserad så får ni ringa eller smsa (med andra ord: tell you all about it i helgen Kexii). Vad jag orkar berätta är att mitt psykiska mående har återigen nått botten och kuratorn är inte anträffbar förren imorgon. Kul...
Allt gick ner sig i Tisdags och jag har haft lite problem med att dra mig upp sen dess, men det är inga problem som inte lite prat med kuratorn (just det, hon som inte svarar i telefonen) kan fixa.

Vad jag gör för tillfället för att lyckas hålla mig ångestfri är att fokusera på pokemonspel, Sherlock Holmes, Young Justice, Bleach och allt möjligt annat kul som kommer i min väg. Och dessutom försöker jag förgäves intyga mig själv att de enda förpliktelser jag har just nu är att se till att jag mår bra (vilket typ är sant, jag förstår det inte bara alltid)

Nu ska jag inte klaga mer, jag hoppas att alla andra där ute i världen har det bättre! Puss!

lyckopiller

Oj vad Kexii kommer bli besviken när hon upptäcker att inlägget inte handlar om antidepressiva...
Istället har jag bestämt mig för att göra en liten rolig (och nördig) lista av favoritcitat. För att jag älskar citat.

"Man lever inte om man är död!" Adam, 5 år

"The evil leage of evil" namnet på en organisation av superskurkar i Dr Horrible

"You're overwhelmed, Freeze was underwhelmed, why isn't anyone ever just whelmed?!" Robin, Young justice

"If dislike is the opposite of like, then is disaster the opposite of aster? you see, instead of things going wrong, they go right" Robin, Young justice

"It's not that I ignore you, It's just that you don't exist" Rex, Generator Rex

Och nej, ni behöver inte berätta för mig att jag tittar på för mycket tecknat, säg åt filmskaparna att sluta göra bra tecknade serier istället! =D
Jag hade många fler citat förut, men min hjärna blev lite full och var tvungen att tömmas.

Andra lyckopiller är min nya 3 doors down cd, det underbara faktum att jag äntligen har nya mangapennor och att jag har beställt böcker (ja, jag säger böcker trots att båda två egentligen är serier) Den ena av "böckerna" är för övrigt en samling med riktigt gamla batman-serier. Vad jag har att vänta mig i de serierna är Robin i en läskigt fåning outfit (fjälliga, gröna kallingar lixom)

Nu får det nog räcka med ointressant nonsens för ikväll. Puss på er!

It's not about making money, it's about taking money

Idag slår vi ett slag för Kexii som visade mig vägen till Niel Patrick Harris i Dr Horrible's sing along blog. Den var underbar! btw är Howard med oxå. Serien är så härligt superhjältig som man kan önska, fast ur en skurks synpunkt. Med tanke på hur usel dagen har varit i övrigt så behövde jag verkligen det här.

Helvetet fortsätter

Vill ni veta något kul? Jag fick antibiotika mot förkylningen igår. Gissa vad! Jag tål dom inte!
Jag tog två tabletter precis som doktorn ordinerat och det slutade med att hela min dagsranson av mat evakuerade min mage! Och dum som jag är tänker jag försöka ta medicinen idag oxå, för vissa av oss har en machosistisk läggning som visar sig i att de uppenbarligen gör allt för att må så dåligt som det bara går!
Tur att jag har Young Justice att trösta mig med. Det och de cupcakes Anna har lovat att baka. Och så molipekten förstås, den är fortfarande jättegod. =D

Duktig tjej

Kom "precis" hem från doktorn i M-köping. Den här gången slutade det med förnyat recept på molipekt plus antibiotika. Kul! Om jag inte passar mig kommer jag förvandlas till någon form av druglord! Tre mediciner att tänka på nu...

För övrigt tog jag blodprov vilket gör mig till en duktig tjej! Bara så ni vet så suger det när man tror att det är över och så måste man göra om allt för att det inte kom något blod! Men nu ska inte Fanny ta på sig klagarbyxorna, hon har ju iallafall inte lunginflammation! tror dom på vårdcentralen iallafall... hoppas dom har rätt!

Om någon är intresserad så är "duktig tjej" vad en av flickorna på dagis kallar sig själv när hon får i en pusselbit på rätt plats (YAY! duktig tjej).


länge sen!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har sina anledningar. Som alla vet har jag praktik nu och jag varvar praktiken med att vara sjuk (har varit förkyld utan uppehåll i en månad nu). Nu har jag varit hos doktorn och fått molipekt (mums!) och jag hoppas att smärtan i bröstkorgen inte betyder har detta kommer sluta i lunginflammation. På tisdag ringer jag till doktorn igen om det inte har blivit bättre och då är det bara att suck it up och stå ut med ett blodprov! Jag har ingen feber och det är ju iallafall positivt.
En omtänksam tanke går ut till Kexii som har lunginflammation, krya på dig vännen! =D

RSS 2.0