praktik!

Oki, nu har praktiken äntligen börjat och jag har varit alldeles för trött för att skriva på hela veckan.
Om någon på något sätt har missat det så har jag nu en praktikplats på Fröslundavägens förskola och det är toppen! Trevliga människor, överkomliga arbetstider och jag får dessutom hålla på med något jag verkligen tycker är roligt!

Dessvärre innebär praktiken att jag befinner min inom smittradie för en massa förkylda småbarn så jag är ganska rejält förkyld nu. =( Men det är lugnt, man dör ju inte av en förkylning XD

Nu orkar jag ärligt talat inte skriva mer, så puss på er allihopa och hoppas att ni mår bättre än jag gör =D

En jäkla massa supersmarta gorillor!

Så! I Fredags fick jag nya böcker! =D Rangers Apprentice 2, Tiny Titans och DC comics: The Official Character Guide. Nu är det Söndag (men det visste ni väl redan) och jag har läst allt utom Rangers Apprentice.
Intressanta saker jag upptäckte i böckerna är att det i DC comics världen finns minst tre supersmarta onda gorillor och en god detektivapa! Detektivapan är för övrigt ett stort fan av Sherlock Holmes.

I övrigt har det inte hänt så där extremt mycket. I fredags läste jag hela dagen, i går delade jag tiden på att läsa, dricka te och prata med Kexii och idag kommer mammas kusin och hans tjej/fru/sambo/vettekattenvaddeofficielltsettharförrelation och äter middag hos oss. jippi. Hör min entusiasm. Jag trivs inte särskillt bra med dom. Kusinen i fråga klagar på allt och alla, verkar aldrig nånsin vara på bra humör och lägger sig i allt som han inte har med att göra. Låter som en kul kille eller hur? Hans tjej är lättare att ha och göra med så länge hon inte lovprisar min lillebror tills man spyr. Men annars är hon rätt trevlig. Hon är åtminstone glad.

Imorgon börjar jag (äntligen) jobba! Inget mer sitta hemma och dega! Jag kommer få träffa människor igen! Visserligen människor som i bästa fall är tio år äldre eller yngre än mig, men det är ju ändå människor...

Sen har jag en förfrågan till Kexii: Snälla vill du fixa en header till mig? Jag vet att du har gjort två redan och att jag har bett dig minst tusen gånger, men du är ju så bra på det! Så snälla? (går ner på knä och ser bedjande mot skärmen) Jag gör vad du vill! Jag lovar!

Men nu ska jag nog ta och göra lite annat. Helst utan att lämna datorn. Ha det bra nu allihopa!  

Stickning, dockor, cosplay och Pingvinflickan

Tja! Idag tänkte jag börja med att svara på Susannas komentar: YAY ANKOR! Jag håller med, vi är supersnygga modeller och vi måste absolut göra om det! =D

Nästa punkt på dagordningen: Stickning! Det finns en bok som heter Vampyrstickning som jag och Maria båda skulle kunna dö för att få tag på! Där finns mönster till att sticka alla möjliga vampyrbaserade kläder. Det låter awesome, tycker ni inte?! Dessutom har jag under en längre tid velat börja virka Amigurumi (japanska små dockor typ, för er som inte visste) så nån gång under hösten ska jag börja på det projektet.

Apropå vampyrer... För ett tag sen hittade jag jättehäftiga monsterdockor (typ Barbie eller My Scene). Det fanns typ fyra eller fem olika och alla var olika monster, typ vampyr, varulv, spöke, havsmonster och Frankensteins monster. Var och en hade varsitt husdjur, vampyren hade en fladdermus, havsmonstret hade en fisk och varulven hade en katt (!) En KATT! Oki! En hund som har en katt som husdjur...
Dockorna skulle bli ett fint tillskott till min redan så udda blandning av tjejigt och skräck. Jag menar kom igen! Jag har blodig manga om vargar stående brevid tjejigaste tjejmangan som går att hitta! För att inte tala om att mina vampyrböcker trängs med Chicklit och gud vet vad! Det enda som behövs är lite monsterdockor att accentera mina Shellydockor (särskilt de som är rosa).

Och så till cosplaypunkten: Susannas toppenbra bild här påminde mig om cosplay och mina ambitioner om att vara med på nästa Uppcon. Jag har en del idéer, t.ex. mina första idéer: Misty eller Sailor Venus. Sen gick jag vidare till att fundera på att göra dräkten själv och då blev det katt jag funderade på. Sedan ändrade jag det till pingvin och min senaste idé som jag hittills tycker bäst om är att gå som min superhjältepersonlighet Pingvinflickan (eller Penguingirl som hon får heta på DA) . Det är helt klart värt ett försök att göra dräkten. Den versionen av Pingvinflickan som finns på DA är den första versionen. Jag har ändrat dräkten mycket men har inte hunnit lägga upp bilden på den nya dräkten än.

Det var nog alla mina punkter för dagen. I helgen ser jag fram emot att få träffa Kexii och sen är det förskolan som väntar. Puss på er alla! =D

Mer bilder

Här kommer ännu mer bilder från balen och studenten.

     
"Vad är väl en bal på slottet..." Carue stod vid fönstret och blev ett jättefint "motiv". Hehe, objektifierar du Fanny, det var inte bra! Men fina bilder blev det, måste komma ihåg att skicka dom till Carue. 

 
Studenten! Detta är altså jag och den underbara blomman jag fick av Liass. Den sitter nu tillsammans med studentmössan på en hylla i mitt rum.


Susanna tog oxå studenten såklart! Alla trevliga människor från klassen tog givetvis oxå studenten samtidigt, men jag har bara bilder från flaket där allt var rörigt, alla skrek och vimsade runt så av respekt för mina klassisar så tänker jag inte lägga up dom. Iallafall inte utan tillåtelse.


Klassen <3 Denna bild är från treornas dag. På bakersta raden har vi från vänster till höger:
Liza (Panik) Felice (Hades) Alwa (Skrik) Maria (Hercules) Judith (spegeln) Jonte (hattmakaren) Marja (Alice)
Java (Jack Sparow) sittande från vänster till höger har vi: Carue (Marie) Manda (Tolouse) Mig (Berlios) Liass (Roqueford) och liggandes är Sara (Simba)
Ni får kölhala mig om jag har stavat något namn fel =D


Bilder som utlovat

Nu kommer här lite bilder från bal och student. Enjoy!


Vi börjar med en failbild som det var meningen att jag skulle rätta till men som jag uppenbarligen inte gjort. Här ser vi iallafall hur jag försöker ta på mig skorna och bli fotad samtidig.


Susanna gick på balen med mig! <3 =D

 
Manda, Didrik, Carue och Jonte var mina "bordskompisar".

     
Jag tyckte att det var en bra idé att springa barfota ner till bryggan, Susanna följde med mig och sen lekte vi modeller där ett tag.


Vi såg ankor nere vid bryggan och jag spenderade otaliga försök på att fota dom. Det var mörkt och de var långt borta så det var lite trickigt, men sen kom de närmre och då gick det bra.

Jag lägger upp fler bilder i ett till inlägg så blir inte det här så löjligt långt. =D

Nya tag

Nu har den långa varma sommaren gått över i höst och det är dags för förändring i mitt liv.
Möten på arbetsförmedlingen och "jobbsökningar" hela sommaren har äntligen gett utdelning!
Jag har från och med Måndag en praktikplats på Fröslundavägens förskola för tre månader. Där ska jag spela teater med småbarn och hjälpa personalen att organisera teatern. Jag ser verkligen fram emot det! Personalen är jättetrevlig och jag älskar att arbeta med barn. Dessutom får jag hålla på med teater, bättre kan det inte bli! =D

Dessutom har jag nu slutat helt med mina antidepressiva! Det gick jättebra i några dagar och jag var jätteglad och kände inte av någon förändring alls. Efter det spenderade jag några dagar som en allmän tonåring, dvs "moody", ville helst vara för mig själv och hatade omvärlden. Det slutade med att jag grät lite och pratade med mamma sen var allt bra igen! ^^
                                            
Förhoppningsvis så kommer jag kunna flytta in till stan inom något år eller så, det beror på inkomster och sånt. Sen ska man ju ha något bra ställe att bo på oxå! =D

Imorgon ska jag (äntligen) bjuda på lite bilder från balen och studenten som jag, sorgligt nog, inte lade över från kameran förren nu!

Jag önskar eder alla en god natt och jag hoppas innerligt att Kexii kryar på sig snart! =D

RSS 2.0