Dagens citat

Idag var jag och shoppade med syrrorna. Det var kul! =D För min del blev det två linnen, ett par solglasögon (rosa så klart!), strumpbyxor och en bikini. Jojjo satsade på lite udda kläder och kom hem med bl.a. en magtröja i mocka och ett par ascoola/aningens skumma tights. Men det gillar vi! Maria hittade en grymt fin jeansjacka.
Dagen har varit riktigt trevlig (och pga ny IBSmedicin så har jag haft veckans första IBS fria dag).

Dagens citat är:

"Men vi har två armar" Jojjo     och

"Det där är en bil" Anna


För övrigt har vi kommit på en ny rolig lek som går ut på att man får stjärnor för varje idiotisk sak man gör, t.ex. fick Jojjo en stjärna för att hon höll på att gå ner i diket. Jag leder nog med typ sex stjärnor på en kväll (notera att det här var i måndags så jag har nog många fler nu).
Vad vi gör med stjärnorna sen tänker inte jag berätta för jag vill att det här ska vara en barnvänlig blogg! =D

Påsk

Jahaja, så har man firat en helt vanlig traditionsenlig påsk. Förutom den lilla delen med att det är första påsken som vi inte har träffat pappa alls. Men det e lugnt! Jag väntar mig att få spendera lite tid med honom sen när jag fyller år. Och så har vi ju studenten oxå. Och det faktum att det tar typ 10 minuter med bil att åka hem till honom, så jag ska inte klaga =)

Annars var det en trevlig påskafton, massor av godis och god mat, inget fel i det alls!

För övrigt drömde jag en liten lustig dröm om hur jag och Manda tvingades vara i skolan och träna musikal klockan 10 på kvällen en söndag... Till saken hör att det enda jag gör inom musikalen är att ta bilder...

Men nu tror jag att jag har tråkat ut er tillräkligt så ni får ha en glad påsk! =D


Jobb...

Yuhup, idag har jag arbetat. Ganska nice faktiswkt (förutom det faktum att jag var tvungen att gå upp kl halv 7 på en lovdag). Jag kan ju inte skryta med att jag gjorde sådär jättemycket, bara tvättade fönster, hängde upp gardiner, damsög och plockade kvistar.
Nu sitter jag och väntar på att posten ska komma och förhoppningsvis min bok.

The Studio

Det var ett tag sen vi var och fotades nu, 27 mars för att vara exakt, men jag har inte haft tid eller ork att ladda upp bilderna fram tills nu.

Det var altså jag, Maria och Jojjo som var till The Studio. Tyvärr har inte jag tillgång till Jojjos foton, så det blir bara mina och Marias här.

Vi börjar med mina:

       

       

Det här är altså alla mina The Studio bilder. Nu är jag så trött på att ladda upp bilder så jag tänker absolut inte ladda upp alla Marias bilder, men några kan jag bjuda på.

     

That's it! Nu orkar jag inte ladda upp en endaste bild till! 

Vår!!!!

Nu är ÄNTLIGEN våren här! Jag älskar alla blommor och fjärilar och fåglar som flockas i vår trädgård! Jag skulle iofs klara mig utan alla bin...
Här kommer iallafall lite bilder för att fira det fina vädret.




Jag och Anna gick ut och satte oss på en filt i gräset ett tag för att njuta av solen.

 

Sen gick vi och fotade lite tussilago och plockade björkris. Då var Andreas och Rick också med oss som ni kan se.

   

Ibland är det bra att gå upp i vikt...

Mina extrakilon har sett till att min balklänning sitter perfekt! =D Gissa om jag är glad! Jag hade två klänningar att välja mellan, en som Maria har sytt och en som jag har sytt. Det visade sig att jag har för stora bröst för Marias klänning (jag fick lixom inte ens igen dragkedjan om dem) så det blev min klänning tillslut.

   

Det här är altså klänningen som jag ska ha på balen.

Anime....

...Beyblade, för att vara exakt, sitter jag och kollar på nu. Sådär lagom intressant. Tror jag ska göra nåt annat istället. Imorgon kommer iallafall min nya bok (hoppas jag) så då blir det till att läsa hela dagen.

I brist på något intressant

Hur smart e det på en skala av mig att sitta vid datorn när jag har huvudvärk? Bara undrar.

Dagen har varit bra, förutom en löjlig trötthet och irriterande huvudvärk.
Kan någon svara på det här: om jag har sovit bra under natten, varför e jag då så trött att jag somnar under teaterrepet?
Det e ett mysterium.
Nu undrar säkert några "hur somnar man under ett teaterrep? Då e det ju alltid full rulle!" Sanningen e att jag har väldigt mycket tid till övers för att sova i den här pjäsen. (Jag spelar lärare i en pjäs om en skolklass som inga lärare vill ha, you do the math)

Har jag något mer att berätta om? Nej det har jag nog inte, för jag e en tråkig människa (eller en omtänksam människa som inte vill tråka ihjäl er med en lång utläggning om hur min dag har varit)

Oj vad aktiv man e helt plötsligt

Iallafall om man jämför med hur ofta jag har skrivit de senaste veckorna.

Jag vill fortfarande att Kexii ska designa min blogg så att den kanske blir lika awsome som hennes! (lite smicker kanske hjälper)

Jag har annars inte kommit mycket längre än igår med... nånting. Sitter fortfarande kvar vid datorn och tittar på scooby doo (notera att jag har sovit i några timmar oxå).

Jag borde nog fundera på att plugga lite till diverse prov jag har imorgon. Låter som en bra idé lixom.

Yuhuphup

Sitter och tittar på Scooby doo och njuter av helgen.
Jag har beställt andra boken i Chronicles of Nick, som jag har väntat på i typ ett halvår! Hoppar nästan av lycka! Dessutom har jag upptäckt sfbok.se där de säljer massor av mangaböcker! Det har varit en underbar dag det här!

Ännu mer Loke

Denna låten råkar vara min favoritlåt (tack vare Jonte som introducerade mig för Loke, men det erkänner jag inte högt så det står inom parentes)


Mer Loke

Yup, Mer Loke!!!

Denna låt e en aaaaaning mer serriös än den första.



Loke

Oki, nu gör jag visserligen något som går emot allt som är heligt för mig. Jag gör nämligen som Jonte säger just nu =( Inte bra...
Menmen, kan ju försöka släta över med att det tog sisådär 4 dar för mig att görat.

Vad e det då jag har gjort hör jag er genast fråga. Jo, jag skriver det här inlägget. Och lägger upp en låt av Loke. På order av Jonte (order ocg order förövrigt, snarare uppmaning)

Loke e faktiskt jäkligt bra, så jag tycker att ni ska kolla upp honom!




RSS 2.0