Ett seriöst inlägg

I måndags gick något riktigt snett. Allt började med att jag såg pappa och tappade all lust att äta eller överhuvudtaget se till att jag mår bra. Det resulterade i att jag skippade middan (dålig idé!) och senare blev riktigt yr när vi dansade, eftersom det här knappast är första gången den senaste tiden som jag inte ätit ordentligt.
Hur som helst, jag satte mig i en soffa och fick oturligt nog tid att tänka på hur det är mitt fel att jag mår så dåligt. Det var mitt fel att jag inte åt, det är mitt fel att pappa inte bryr sig, det är mitt fel att jag bryr mig om att pappa inte bryr sig, det är mitt fel att jag mår dåligt överhuvudtaget! ALLT är mitt fel!
Det var iallafall så jag kände det då. Vilket skapade en av de värsta ångestattackerna jag hart varit med om.
Det var FRUKTANSVÄRT! Och det blev inte bättre av att allt hände under kolhusrepet! Hade det inte varit för alla underbara människor som gav mig stöd den kvällen vet inte jag riktigt var jag hade varit idag.
Förmodligen skulle jag ha hållit hus på precis samma ställe där jag faktiskt var idag, nämligen hos kuratorn.
Jag ska kanske vara tacksam för att jag hyperventilerade så mycket att jag knappt kunde stå upp, det hindrade mig från att gå och göra något väldigt dumt!
Jag har oxå fått bekräftat att andra spelregler gäller bland kolhusfolket: De överger dig inte så fort du blir ledsen! Det är helt klar vad jag har varit rädd för och vad jag faktiskt trodde skulle hända, det skulle ju lixom inte vara första gången, men istället fick jag bästa möjliga hjälp!
Och nu har jag tagit upp allt, gått igenom alla händelser och pratat om det med de som behövde veta. Så nu tänker jag lämna det bakom mig och göra mitt bästa för att må bra! =D


Intensivvecka! =D

Nu är det intensivvecka med kolhuset och jag tänker inte på så mycket annat.
Jag har precis sett färdigt på det nya avsnittet av Young Justice, som var bra, och ändå är det All Shook Up jag har i tankarna. I morse tänkte jag att gud så skönt det var med en ledig dag och nu kan jag knappt vänta tills imorgon när det är dags för rep igen!
Repet imorgon börjar tio istället för två och jag blev överlycklig! Är det verkligen normalt?
Iofs, ju tidigare jag ska vara där, desto mindre tid får jag på mig att bli deppig =D

...och därför ska man ALLTID ha kameran med sig!

Igår när vi var på väg hem stod det två älgar precis vid vägkanten. Det hade blivit jättefina bilder. Om jag bara hade haft kameran med mig! Idag tog jag med mig kameran och har beslutat mig för att låta den bo i min väska, men det enda roliga jag såg idag var en snigel... det var inget vidare kul=(

Snyggare blogg på väg!

Nu är jag igång och ska fixa bloggdesignen (samtidigt som jag sjunger falskt till All shook up låtarna).
Lär ju inte bli klart idag, datorn mobbar. Men imorrn kanske =D
Så länge njuter jag av All shook up på repeat och längtar till söndag!

All Shook Up

Det negativa med teatern är att inget annat är roligt! Det är inte intressant att läsa eller se på TV, jag vill bara att det ska bli söndag! Det är verkligen vad jag lever för just nu! =D

Punkter för morgondagen

  1. Tänk inte på Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn (Ja jag menar Voldemort! XD)
  2. Stryk första punkten, det e f***ing omöjligt!!!
  3. Prata mycket, ge inte dig själv tid att må dåligt.
  4. Berätta om du inte mår bra!
  5. Tänk inte på pappa heller, då blir du ledsen!
  6. Kom på en sjätte punkt...

You light my morningsky...

Hur kan man må så bra och så dåligt samtidigt?! Jag fattar verkligen inte! Det vore så mycket bättre om jag inte kände nånting alls. Inte ett dugg. Iallafall inte kände något för en viss person, det e ju det som ställer till det för mig. Jag ska bli en hejare på att trycka ner mina känslor till obefintlighet och sen ska jag leva mitt liv ensam och sorglig men utan några som helst bekymmer.


RSS 2.0